Menu

 

3 retters menu
Sommermenu

Forret
Koldrøget laks fra egen rygeovn med vagtelæg, syltede agurk, grøn mayonnaise og salater

Vinforslag:
 Riesling, Pfaffl, Niederösterreich, Østrig

Hovedret
Grillet okseflapmeat med sæsonens grønt, kartofler og bordelaise

Vinforslag:
Chateau La Croix de St-Georges, Saint-Georges Saint-Emillion, Frankrig

Dessert
Gateau marcel med saltede karamel & vaniljeiscreme

Vinforslag:
Banyuls Traditionnel, Croix Milhas, Languedoc-Roussillon, Frankrig

Alle tre retter                                                                375,-
Med vinmenu –  3 Retter og 3 Vine                          575,-

Entrées
Forretter

Starters

Merlu Cuit á la Vapeur                                                139,-
Dampet Kulmule Servers med ærter francaise, ærtecreme og skummende muslinge sauce

Steamed Hake with pea francaise, pea cream and foamed mussel sauce

Tartare de Boeuf                                                          165,-
Kokkens oksetatar rørt med urter servers på salat med hjemmelavet pommes frites
The chefs beef tatar, with herbs, salad and homemade french fries

Foie Gras Terrine                                                          159,-
Foie gras terrine, grillet brioche, blommechutney, citronconfit & små salater
Foie Gras Terrine, with grilled brioche, plum chutney, lemon confite and small salads

Plie Frit                                                                            169,-
Friteret rødspættefilet, rejesalat af håndpillede rejer, lunt brød & urter vendt i citronolie
Fried Plaice served with a swrimp salat, bread and herps with herbs with lemon oil

Plat Principaux
Hovedretter
Main Courses


Morue Grillée                                                               249,-
Ristet torsk på crouton med basqauise, syltede perleløg hertil fiskebisque tilsmagt med safran

Fried cod served on crouton with basqauise, pickled peal onions and a fish bisque with saffron

Poitrine de Poulet Farcie                                            239,-
Farseret Rokkedahl kylling ,  hvide asparges, nye løg, blomkåls puré, hønseblanquette & pom croquettes
Stuffed chicken breast served with white asparages, fresh onions, cauliflower puré, chicken blanquette and pom croquettes

Plat Végétarien                                                            179,-
Årstidens grøntsager hertil sauce hollandaise, sprøde chips samt cruditésalat
Vegetables of the season, served with sauce hollandaise, crisps and crudité salad

 

Fortsættes på næste siden…
Continued on the next page…

Boeufs

Bøffer
Steaks

Vælg din udskæring af kød. Vælg herefter din Garniture, Kartoffel og sauce.
Choose the cut of meat. Then choose your Garnish and Potato.

Ribeye 300g                                                                      345,-

Entrecôte 250g                                                                 279,-

Tournedos af kalvemørbrad 200g                                289,-

Ekstra Garniture, kartoffel eller sauce kan købes for 45,- pr stk
Extra Garnish, potato or sauce can bought for 45,- each

Garniture
Garnish

Salade
Grøn salat

Green salat

Légumes
Grøntsager efter sæson
Vegetables of the season

Pommes de Terre
Kartofler

potatos

Pommes Danois
Kartofler vendt med urter
Boiled potatoes with herbs

Pom croquettes
Kartoffel croquetter
Potato Croquettes

Pommes Frites
Håndskårne fritter
French fries

Sauce

Sauce Bearnaise
Håndpisket sauce bearnaise
Hand whipped Bearnaise Sauce

 

Sauce Bordelaise
Sauce Bordelaise
Bordelaise Sauce

Desserts

 

 

Créme Brûlé á la Vanille                                                                                        79,-
Vanilje Créme Brûlé servers med rabarber sorbet
Vanilla Créme Brûlé servede with rhubarb sorbet

Gateau Marcel                                                                                                         95,-
Gateau Marcel servers med saltet karamel og vaniljeis
Gateau Marcel served with salted caramel and vanilla ice cream

Mazarin                                                                                                                     89,-
Mazarin med chokolade ganache, friske jordbær og karamel
Mazarin served with a chocolate ganache, fresh strawberries and caramel

Petit Fours                                                                                             Pr. person   45,-
Sødt til kaffen
Sweets for the coffee

 

 

Vores udvalg af pizzaer bagt i italiensk stenovn:

Pizza pepperoni med semidried tomater

Kr. 109,-

 

Pizza serrano med mozzarella,

San Marzano tomater og frisk basilikum

Kr. 109,-

 

Pizza artiskok og oliven med piment

Kr. 109,-

 

Pizza mozarella med comté, parmesan og hvidløg

Kr. 109,-

 

Pizza med skinke og champignon

Kr. 109,-

Pizza med braiseret okseskank, frisk rucolasalat og parmesan

Kr.105,-